ریشه گیاه ماکا یا جینسینگ پرویی در واقع متعلق به کشور پرو است. این گیاه، یک آداپتوژن میباشد، که سرشار از ویتامینها، مواد معدنی، چربیهای خوب، استرولهای گیاهی و آمینو اسیدهای مختلف است.مردم پرو، از ماکا به عنوان یک اَبَر غذا یاد میکنند و معتقدند که این گیاه، یک انرژیزای واقعی برای انسان و هدیه طبیعت به او است. گیاه ماکا در ارتفاعات بلند ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۵ هزار متری کوههای آند میروید.نام علمی این گیاه Lepidium meyenii است و از نظر ساختار گیاه شناسی، در دسته کلمها قرار دارد.
دی هیدرو میریستین ماده اصلی فعال عصاره چای انگور و فلاونوئیدهای فلاونوئید است. این مواد اثرات منحصر به فردی از اصلاح رادیکالهای آزاد ، ضد اکسیداسیون ، ضد ترومبوز ، ضد تومور و ضد التهاب دارند.
سسامول یک ترکیب آلی طبیعی که در دانه های سسام و روغن سسام یافت می شود. جامدی کریستالی سفید رنگی است که مشتقی از فنول محسوب می شود. این ماده بسیار نامحلول در آب بوده اما قابل استخراج با اکثر روغن ها می باشد. این ماده را می توان از طریق سنتز آلی از هلیوتروپین ساخت.