سدیم اسکوربیل فسفات

سدیم آسکوربیل فسفات (SAP) به طور خاص برای استفاده به عنوان منبع تثبیت شده ویتامین C در محصولات آرایشی و بهداشتی تولید می شود.
شناسه کالا در انبار: 66170-10-3
تماس برای قیمت

سدیم آسکوربیل فسفات (SAP) به طور خاص برای استفاده به عنوان منبع تثبیت شده ویتامین C در محصولات آرایشی و بهداشتی تولید می شود. پایدار در برابر نور و پایدار در برابر اکسیژن. خلوص> 95.0٪. محتوای اسید اسکوربیک حداقل 45٪. پودر سفید تا مایل به سفید، بوی ملایم. محلول در آب (محلول شفاف با غلظت 10٪)، pH 9-10 (3٪ در آب)، ممکن است در سطوح pH زیر 6 تغییر رنگ دهد.

سدیم آسکوربیل فسفات ( Sodium Ascorbyl Phosphate / SAP ) شکل پایدار و محلول در آب ویتامین C است که از ترکیب اسید اسکوربیک با یک فسفات و یک نمک ساخته شده است، ترکیباتی که با آنزیم‌های پوست کار می‌کنند تا ماده را شکافته و آسکوربیک خالص آزاد کنند.

بیشتر انواع ویتامین C، به ویژه اسید ال اسکوربیک، به ناپایداری معروف هستند و در مواجهه با نور یا اکسیژن به راحتی تجزیه می شوند. اما سدیم آسکوربیل فسفات یکی از فرم های پایدارتر این ویتامین می باشد که در برابر نور، اکسیژن و آب پایدار است. و این باعث می شود نه تنها ترکیب آن در فرمول های مختلف محصول آسان تر شود، بلکه به این معنی است که دیگر نباید نگران از دست دادن قدرت آن نباشید.

برخلاف اسید اسکوربیک قوی، محیط های اسیدی را دوست ندارد و به pH حدود 6-7 نیاز دارد. SPA یک آنتی اکسیدان است که با خنثی کردن رادیکال های آزاد، استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد، به طور موثر روند پیری را کند می کند و تشکیل خطوط ریز و چین و چروک را کندتر می کند. SAP توانایی نفوذ به اپیدرم را بدون ایجاد تحریک دارد.

 
مشخصات محصول
نام ویژگیمقدار ویژگی
شماره محصول66170-10-3
مترادفsodium ascorbyl phosphate, stay c50
فرمولC6H6O9Na3P
وزن مولکولی322.05
برچسب های محصول